fbÖppettider: Vi är tillgängliga Måndag-Fredag 09.00 - 16.00 och Lördag 09.00 - 14.00

Betalningssätt

Betalning via kreditkort/PayPalBetalningar med kreditkort på vår e-butik görs via PayPal, det säkraste nätverks system i världen. Att välja betalning med kreditkort, efter att ni färdigställt era köp och har fyllt i leverans uppgifter, kommer ni att befinna er i PayPal's skyddade miljö för att komplettera er transaktion med absolut säkerhet och sekretess. PayPal tar emot alla kreditkort och betalkort och betalning kan göras:

  1. Via ert kreditkort i PayPal's miljö utan att ni skapar nytt konto,
  2. eller att använda ert konto vid PayPal.

När transaktionen är avslutad kommer ni få ett bekräftande meddelande av er beställning från oss och från paypal och leveransprocessen startar direkt.

Den e-butiken CarpetU2 och ingen av dess representanter, kommer inte under några omständigheter att fråga om era kreditkortsuppgifter och kommer inte att genomföra köp för er räkning genom att använda ert kort.

Betalning vid Leverans

Om ni väljer betalning vid leverans som betalningsmetod, när ni avslutat er beställning kommer leveransenprocessen att börja, efter att först tagit kontakt med er per telefon för att bekräfta leveransens uppgifter. Betalningen görs utav er med kontanter vid leveransen. Avgiften vid (betalning vid leverans) som metod är 25€ (the fee in other currencies depends on the daily exchange rate).